Personbästa av Lucas Allder och premiär av ICA Cupen

Under tisdagen på Rättviks Golfklubb så hade Sundsvalls Golfklubb 7 spelare på startlinjen o killklassen på Juniortävlingen som spelade där över 36 hål.
Det var Erik Sundström, Daniel Nyman, Rasmus Konradsson, Gustav Felländer, Lucas Allder, Liam Allder och Anton Johansson som deltog från Sundsvall.
Öjestrand hade oxå några spelare med i tävlingen, och där hittar vi Viktor Häglund, Oskar Långström och Sebastian Nilsson.
Bäst av alla från Medelpad blev Lucas Allder på fina scoren 74-72 och 6 över par totalt. Lucas Slutade 4:a i tävlingen denna gång och det är personbästa för Lucas i en stor juniortävling.
Sebastia Nilsson blev bästa kille från Öjestrand, och han slutade på en fin 10:e plats efter en superrunda andra varvet. Då gick Sebastian 1 under par på 69 slag. Par är 70.
Näst bäst av Sundsvallarna blev Daniel Nyman på en 22:a plats. Daniel gjorde ett fint andra varv på 75 slag.  Näst bäst av Öjestrands killarna blev den nya killen i laget, Oskar Långström på en fin 18:e plats.
Övriga resultat kan ni läsa om här nedan på länken till resultaten.

Vi hade även denna dag premiär för Medelpads juniortour, ICA Cupen på Öjestrands Golfklubb. Där får alla juniorer som har grönt kort och Hcp 54 eller bättre, vara med.
Det var drygt 20 ungdomar med i tävlingen och bäst av alla brutto spelade André Nyberg från Öjestrand.
I klass B där man spelar Netto-score fick vi en vinnare från Sundsvalls Golfklubb Hampus Konradsson, som denna gång slog till med personbästa någonsin. Första gången under 90 slag faktiskt. 89 skott blev det tillslut för Hampus.
I C-klassen var det Trine Einberg från Sundsvalls Golfklubb som imponerade med sina fina 45 poäng. Även där en grymt fin handikapp sänkning för Trine och en fin seger med tacktal och pris.
ICA-Cupen fortsätter nu på Hussborg nästa vecka, och då hoppas vi få se ännu fler ungdomar från Medelpad med i den tävlingen. Anmäl er redan nu till den.

Resultat från Rättvik och JMI tävlingen

Resultat ICA-Cupen på Öjestrand