Freestylestjärnan Hugo Burvalls säsong har startat bra i Alperna

Nu är han igång igen Sundsvalls sonen, Hugo Burvall.
Den 20 åriga skidstjärnan har redan hunnit varit i Alperna för att komma igång med säsongen och hoppa in skidorna.
Vi får även se lite åkning från Frankrike där Hugo tävlade i Big Air från en ramp i en park.
Hugo har grymma talanger i denna sport och i Sverige är Hugo ett aktat namn och en av Sveriges bästa jibbare/Freestyleåkare.
Han är fostrad i Sundsvalls Slalombacke under sina grymma år som ungdom, precis som sin äldre kamrat, tidigare stjärnan Måns Bertz Wågström.
Här nedan skriver Hugo själv några rader om sin resa utomlands i höst.
Lycka till i framtiden, hälsar vi till Hugo Burvall.

Så här berättar Hugo själv om sin resa med läger och tävling.
Jag startade upp resan med ett träningsläger i Saas-fee, där jag bodde med Freeskigymnasiet från malung. Förhållandena var perfekt under hela veckan vilket gjorde att man kunde träna in tricksen och utvecklas. Efter att ha varit i Schweiz i 9 dagar tog jag och mina kompisar, Emil och Oliver tåget över gränsen till frankrike, där vi skulle tävla i Sosh Big Air (annecy). Efter ett grymt camp i Saas-fee kändes formen på topp. På fredag körde vi kvalet, där jag

inte riktigt lyckades få den tricken som gjorde att jag missade finalplats. Men i efterhand känner jag mig fortfarande rätt nöjd med insatsen och lägger nu fullt fokus på nästa Big Air-tävling som går av stapeln den 3 november i Köpenhamn!