Efter förra segern väntar nu stor-tävling för Erik Sundström

För några veckor sedan rapporterade vi om Sundsvalls Golfklubbs Erik Sundström som vann en tävling på College nivå. Den vinsten betydde att Erik får spela en stor tävling nu denna vecka.
Tyvärr kom inte hela laget med i denna final, men då Erik van den individuella tävlingen så får han åka iväg och representera sitt lag själv.
Nu ska vi verkligen hålla alla tummar vi har för vår Erik Sundström, då tävlingen avgörs måndag – onsdag denna vecka.
Vi önskar Erik lycka till och hoppas vi får följa resultatlistan för varje dag.

Erik berättar själv.

Hej Durra. Här kommer lite uppdatering. Jag har nu avverkat mer än halva terminen här på Emmanuel College, om drygt en månad så får jag lov och kommer hem. Säsongen har gått rätt så bra faktiskt. Jag har hittills spelat fyra av fyra möjliga tävlingar, och jag spelade som bästa när jag som bäst behövde det. För tre veckor sedan spelade mitt lag Regional där det vinnande laget kvalar in sig till Nationals. Tyvärr så kom laget tvåa, men jag vann tävlingen individuellt. Så jag kvalade därmed in till Nationals som individuell spelare. Så, just nu är jag tillsammans med min coach på plats i Palm Coast, Florida där Nationals spelas över 54 hål måndag till onsdag. Jag känner mig sjukt taggad och ska försöka ha roligt under dessa dagar, man får inte många såna här möjligheter i livet. Vi bor på ett fin resort och imorgon ska jag spela in banan.