Succé-start av Erik Sundström efter första varvet i Stor-tävlingen

Erik Sundström startade stor-tävlingen på näst intill bästa möjliga vis.
Han går banan på 72 slag, vilket är par på denna bana. Med det resultatet ligger Erik på en grymt fin 4:e plats efter första varvet av totalt 3.
Imorgon fortsätter tävlingen och då ska vi följa Erik och hans framfart på banan i NCCAA Men’s Championship.

Resultat efter första varvet

Erik Sundström själv säger så här efter första varvet om sitt spel.
Idag gjorde jag 16 par i blåsigt förhållande, så spelet var stabilt hela vägen. Tack vare att jag slog drivern så bra så undvek jag alla bunkrar och andra hinder längs fairway. Jag gick på par idag vilket jag är väldigt nöjd med. Jag har ju bara spelat en av tre rundor så det är mycket kvar av tävlingen. Men med den här inledningen så känns såklart kanon.