Nu är det nära, 5 av 6 föreläsare klara för 2018:s manchesterfrukost

Manchester-Frukost i Sundsvalls Slalombacke

frukost_8

2016 körde vi 5 gånger under vintern. Vid alla tillfällen hade vi en fantastisk morgon tillsamman och grym åkning i backen. Även vintern 2017 blev en succé, så vi fortsätter nu samma koncept under 2018. Boka in era träffar med oss redan nu, så ni inte missar vinterns höjdpunkt. 

Durra.se ordnar en härlig Manchester-Frukost i Sundsvalls Slalombacke i samarbete med Hotell Södra Berget och Sundsvalls Slalombacke.

Manchesterfrukost 2018

Planerade frukostar 2018

Vecka 4, 5, 7, 9, 11, 13

Vi startar på torsdag den 25:e januari med första frukosten för säsongen.

Omgång 1
körs 25/1 på torsdag.
  Gäst-Föreläsare: Ulrica Widmark, Elit Hotell Knaust och Anna Boggren, Grand Hotell Clarion. Båda tjejerna är hotell direktör på sina hotell. Föreläsningen kommer handla om Hotellnäringen i Sundsvall och hur den står sig jämfört med övriga Sverige. Sen kommer vi få ta del av tjejernas tro om framtiden och vad som de tror händer med de nya hotellen som börjar ploppa upp i stan.
 
Omgång 2
körs 1/2 på en torsdag.  Gäst-Föreläsare: Niclas Nilsson Vasa Bryggeri eller annan.


Omgång 3
körs 14/2 på en onsdag.
  Gäst-Föreläsare: Föreläsare: Eva Ny Hederberg, Åkroken Science Park.


Omgång 4
körs 1/3 på en torsdag. Gäst-Föreläsare:   Henrik Björklund VD på Ocab Sanering. Henrik ska prata lite om sin karriär med Ocab och hur saneringsbranschen har utvecklats de senaste 10 åren.

Omgång 5
körs 14/3 på en Onsdag. Gäst-Föreläsare: Föreläsare: Niklas Thorén, ägare och VD på  Wecall i Sundsvall. Niklas kommer prata lite detta. ”Från elitidrott till firad entreprenör, Årets Företagare 2016”


Omgång 6 körs 27/3 på en tisdag.  Gäst-Föreläsare:  Tobias Nilsson avdelningschef på SEB och föreläsare i värdegrunder och ledarskap.

Information om hur det går till

Vi samlas på hotell Södra Berget kl 07:00, och sedan äter vi en frukost tillsammans fram till 07:45. Under frukosten så kommer någon person att berätta lite om sin verksamhet. Under vintern 2017 har vi redan gjort klart med några intressanta företagare som kommer och åker skidor med oss och berättar om deras resa med företaget. Vi ser fram emot att få åka skidor med er alla som är intresserade av detta. Anmälningar tas upp från vecka 1. Varmt välkomna till Manchester-Frukosten vintern 2018.

Från kl 08:00 så kommer vi att samlas på toppen av backen och börja åka skidor på härlig Manchester i Sundsvalls Slalombacke. Instruktör Durra finns på plats för alla som vill ha tips på hur man åker en vacker och bra carvingsväng. Säg bara till så hjälper han er alla.

Kl: 09:00 samlas vi igen på hotellet för ombyte, eftersnack och transport till jobbet. För dem som inte har så bråttom så finns chans att ta en påtår i restaurang 180 grader och snacka lite mer och nätverka mellan alla som är på plats.

Anmälan till detta görs via mail till Durra.se@gmail.com
Även frågor om detta görs via denna adress.

 Pris enskild biljett: 325:-
Pris Säsongsbiljett: 1799:-

Välkomna att anmäla er och planera in detta i höst.

För att detta ska bli av, så är det minst 10 personer som ska vara anmälda. Då kör vi på, annars kommer info till alla som anmält sig om det skulle bli instället.
Utrustning som krävs är, valfri för skidåkning eller brädåkning i en vanlig slalombacke.
Backen har öppet just denna morgon bara för alla er som är med på detta event.

Vill ni som företagare eller ledare på jobbet ordna egna sådana här aktiviteter, så ska ni prata med Durra om det. Han kan fixa det mesta inom den alpina verksamheten i backen.

Läs mer här och boka era frukostar med oss redan nu.

Välkomna ska ni vara.