Stort tack Svenska Golfförbundet och alla vänner & bekanta som gratulerat mig till priset, Årets Ungdomsledare 2017

Jag vill säga stort tack till alla som uppmärksammat mig vid utmärkelsen till ”Årets Ungdomsledare 2017” i helgen.
Utmärkelsen gäller för golfsäsongen 2017 och delades ut på Svenska Golfförbundets Årsmöte i Sollentuna under helgen 21-22:a april 2018.
Jag gillar verkligen att Golfförbundet har sådana här priser till personer som jobbar hårt och mycket för landets golfungdomar. Sådana personer har vi inte jättemånga av och därför gillar jag idén om att hylla dem lite extra.
Har själv haft funderingar på att vara sponsor till ett sådant här pris på Medelpads Idrottsgala, då jag verkligen saknat att man uppmärksammar duktiga ledare till ungdomar.
Denna gång var det min tur att få ett sånt här pris. Ska villigt erkänna att jag inte hade en aning om att det ens fanns ett pris på förbundet som hette årets Ungdomsledare.
Självklart är jag tacksam och hedrad till att i år kunna få detta pris och bli uppmärksammad av Golfförbundet.
Jag vill oxå tacka de personer på förbundet som jag vet har varit delaktig i detta, Peter Östlund och Petra Lindström, som de båda har varit bra bollplank till mig då det gäller arbetet med Sundsvalls Golfklubbs juniorer.
Självklart måste jag tacka klubbens styrelse och juniorkommité 2008, som var de som startade denna juniorsatsning på Sundsvalls Golfklubb. Tack till ordförande Frank Carrick med kollegorna, Pär Gustafsson, Bengt Jansson, Helen Moberg, Esbjörn Sundin och de andra som jobbade med denna satsning.
Jag vill självklart tacka de personer jag arbetat med under denna tid, framförallt min första Pro och väldigt nära kompis, Jon Sellén. Men även mina andra kollegor, Tommy Björnsson, Magnus Österlund, Teodor Wickman, Ella Bromée, Niclas Olofsson, Andreas Martinez och övriga kollegor som jag jobbat med.
Ett stort tack även till Stefan Johansson och Erik Strandqvist med personal, som har ställt upp på alla idéer på förbättringar och byggen på banan för att göra träningarna och spelet ännu bättre för våra ungdomar på klubben.
Viktigast av allt för att kunna jobba som ungdomsledare, är ju alla ungdomar jag fått äran att jobba med under dessa 10 år på klubben. Tack för alla roliga år med er på klubben och hoppas ni haft en bra tid med oss alla på Sundsvalls Golfklubb.
En annan viktig detalj för att man ska gilla att spela golf, är ju alla golfvänner som man har och vill spela med. I början var det ju min vän i Slalomklubben och coach för Sundsvalls Golfklubbs Elitlag, Mikael Sandberg, som man spelade med. Där blev det mycket spel med klubbens Elitspelare som man lärde känna, typ Fredric Häggman, Strömbäck, John Lehnberg, Mattias Lundström och de andra i laget. Men utanför laget var det ju mannen som fick mig att börja med golf, Jörgen Persson. Han var min vapendragare inom golfen de 5 första åren. Sen fastnade jag lite mer än honom inom sporten. Bo Åsen var även han en person man spelat mycket med. Eller legenderna Håkan Byström, Christer Sjögren, Anders Andersson och de andra roliga personerna man lärt känna under golfkarriären.

Stort tack till er alla som varit med och bidragit till detta pris som jag fick i helgen av Svenska Golfförbundet.
Se mitt tacktal till alla under prisutdelningen här nedan. Ni får även se en bonusfilm där Durra-TV intervjuar Sveriges mest legendariska Journalist inom golf och idrott, Göran Zackrisson.

I tacktalet lovade jag att dela med mig av prischecken till Sundsvalls Golfklubbs juniorer, och det står jag för även idag. Det kommer bevisas på Foto eller film.