Succé för Herrgolfen på Sundsvalls Golfklubb

Efter 4:e omgången för denna sommar av Herrgolfen, så kan vi nu konstatera att det blivit en stor succé.
Tävlingen har i snitt lockat 36 deltagare varje tävling, och spelarna har allt från 1,3 till 36 i Hcp. Man ska vara i åldern mellan 22 till 65 år och vara medlem på Sundsvalls Golfklubb.
Även golfbanan på klubben får stora hyllningar av spelarna.
Just nu så är banan och greenerna i väldigt bra skick. Den blev ännu bättre nu i helgen efter att banchefen sänkt ner klipphöjden till 3,5 mm och vältar greenerna oftare.
Så man kan säga nu att bollarna går verkligen dit man slår bollarna på grreenerna. Bra jobbat Greenkeepern på Sundsvalls Golfklubb.
Dagens vinnare av herrgolfen har puttat bra idag. Och vinnaren var denna gång, Tony Zetterberg med fina 68 slag netto. 2:a blev Durra på 69:netto, och 3:a blev Per Erik Olsson 71 slag netto.
Bra resultat på de 3 första denna gång.
Totalt sätt efter 4 omgångar av 10, så har vi vi Durra i ledningen med 72 poäng. 2:a är Michael Johansson på 64, och 3:a just nu är Per Thorneus, även han på 64 slag.
Fortsättning följer och när allt är klart så kommer vi ha spelat 10 omgångar där de 6 bästa resultaten räknas.

Tävlingsledaren Tony Zetterberg är nöjd så här långt in i tävlingsserien med deltagandet. Men han välkomnar ännu fler till detta stora och roliga gäng, för det är kul att spela golf med olika personer och även kul att få lära känna fler av klubbens medlemmar. Så från inför nästa omgång så hälsar Tony att det vore kul om fler herrar ville vara med. Och för alla herrar som har golfspelande fruar eller flickvänner, så finns det alltid några av bollarna i tävlingen som är avsatta för tjej/dam-golf. Så tveka inte nu, utan in och anmäl er i kommande Herrgolf-tävling.

Avslutningsvis så vill vi verkligen tacka tävlingsledaren, Tony Zetterberg, för det arbete han lägger ner på denna tävlingsform för herrgolfens medlemmar.
Bra jobbat Tony och stort grattis till dagens seger i tävlingen. Efter en tung säsongsöppning så var det kul för dig att du fick ta hem segern i sista tävlingen innan uppehållet på 3 veckor.

Se nedan länkar för de olika ställena man kan hitta info och resultat från tävlingen.

Länk till Anmälan till Herrgolfen omgång 5

Resultat från senaste tävlingen

Länk till totalsammanställningen Order of Merit herrgolfen 2018