Super Succé för Sundsvalls Golfklubbs Ebba Moberg i USA

Ebba på green efter vinst.

Ebba Moberg vinner stor collegetävling i USA på Rivercut Municipal Golf Course bara nån månad innan hon ska åka hem för sommarlov till Sverige.
Ebba spelar som vanligt med sitt lag,
Northeastern State University Athletics, och kunde under dessa 2 dagar ta hem segern i tävlingen individuellt och bli 2:a med laget tillsammans med sia lagkompisar. Ebba sköt 74 och 71 på 2 varv och träffade 11 greener 30 puttar första varvet och 14 greener med 31 puttar andra varvet. Otroligt roligt att läsa om Ebba på alla sidor från USA efter denna seger. Som tur är så kommer Ebba även hem kommande sommar och jobbar med våra ungdomar på hemmaplan, och framför allt våra tjejer, där många av dem har samma mål som Ebba Moberg.
Idag har Sundsvalls Golfklubb 47% tjejer av alla ungdomar som valt att satsa på golf som idrott och 63% tjejer som valt att satsa hårdare på golf som första idrott. Detta är vi mycket stolta över att kunna presentera för er alla, och hoppas vi framöver kan få ännu fler tjejer till Sundsvalls Golfklubb, säger en av tränarna på klubben efter att fått se dessa resultat och fått pratat med Ebba själv via sociala medier idag.
Ebbas tränarkollegor och elever välkomnar Ebba hem igen efter säsongen tagit slut. Men som det ser ut nu så är det minst 2 tävlingar kvar att spela, och sen eventuellt 1 tävling till om laget går vidare till finalen.

Stort grattis säger vi till Ebba Moberg från Sundsvalls Golfklubb.

Mvh
Durra.se och Sundsvalls Golfklubb.

Ebba efter att ha satt en bra putt på en av banans greener

Ebba Moberg med sitt lag som kom 2:a