Information finner ni på Sundsvall GK:s hemsida

http://www.sundsvallsgolfklubb.se/junior/info-om-juniorverksamheten/

 

Vårträningen från 9 år och äldre.
Denna träning är till för ungdomar som är 9 år och har varit med tidigare i någon form av golfträning eller läger. Alltså inte för nybörjare. Nybörjare ska antingen gå Nybörjarkurs eller Miniläger. Träningen börjar första veckan i maj och pågår tills skolorna börjar. Träningen körs på måndag – torsdagar på kvällarna. Meddela med en kommentar i anmälan vilka dagar som funkar bäst och vilka som inte funkar alls. Vårträningen börjar från och med den 8:e maj 2017
Höstträningen från 9 år och äldre.
Höstträningen drar igång senast första september och pågår fram till sista veckan i september. Träningen körs på måndag – torsdagar på kvällarna. Meddela med en kommentar i anmälan vilka dagar som funkar bäst och vilka som inte funkar alls.

Nybörjarkurs, 3-4:e juni
För 9-17 åringar eller född från 2008 och äldre
Denna kurs gäller för alla barn och ungdomar som aldrig har spelat eller tränat golf tidigare. Här går alla barn och ungdomar som vill ta grönt kort. Man ska vara född 2008 eller äldre. Vi startar kursen på lördag den 3:e juni kl 08:45, och kör 3 timmar förmiddag och 2 timmar eftermiddag både lördag och söndag. Utrustning finns att köpa till bra priser i vår shop. Priser på kursen står lite längre ner i inlägget.

Golfkul, 17-18 juni
Gäller barn 6 – 8 år, eller födda 2009 – 2011. Vi kör lördag och söndag 17-18 juni.
Här leker och tränar barnen golf på en lättare nivå. Man har roligt med golfklubborna och bollarna. Vi fikar, äter glass och även tar ett besök till Verkstaden och tittar på alla gräsklippare. Vi kör 2 pass om dagen. 10 -12 före lunch och 13-15 efter lunch. Vi äter lunchen tillsammans i restaurangen. Avslutning sker på torsdagen den 22:a juni på eftermiddagen runt kl 15:00. Mer info om det återkommer vi med senare.

Golfläger/Miniläger, 19-21:a juni. För barn och ungdomar 9 – 17 år
Golflägret kommer att starta på måndag den 19:e juni och pågår i 3 dagar till onsdag den 21:a juni. Man anmäler sig antingen till förmiddag eller eftermiddag, eller inte till någon speciell tid om det inte spelar någon roll. Då läggs man in i den grupp som det finns mest med plats i. Förmiddagspasset på minilägret pågår från 09:00 – 12:00 och eftermiddagspasset pågår från 13:00-16:00. Vi har ca 15 platser till förmiddagens läger och ca 50 platser till eftermiddagspasset.

Detta läger är i första hand till för de barn och ungdomar som spelat eller tränat golf tidigare, men det är inget krav på det grönt kort, men vi vill gärna att man har varit med i någon form av golf verksamhet tidigare. Vi vill i första hand att nybörjare söker sig till nybörjarkursen helgen den 3-4:e juni. Kan man inte vara med på nybörjarkursen 3-4: juni, så kan man vara med på detta läger. Man kan även vara med på både nybörjarkursen och minilägret.

Golfspel eller tävling på banan, 22:a juni.
Denna dag spelar vi Skandia Cup kvalet på vår fina bana.
Alla barn och ungdomar som vill vara med är välkomna att deltaga, och vi hoppas och tror att det kan bli otroligt många barn och ungdomar med på denna dag.
Denna tävling ingår även i Vasacupen som spelas varje torsdag under sommaren. Undantagen är vid golfveckan och Nordea Ladies Touren.

Sommarträning, hela sommaren för alla barn och ungdomar 6 – 21 år.
Sommarträningen kommer att bedrivas på dagtid mellan 09:00 och fram till ca 15:00 på eftermiddagen. Där tränar man 1-4 timmar i veckan. Man har alltså valmöjligheten att träna 1 pass i veckan eller 2 pass om man vill. Sommarträningen är till för alla som vill träna golf hela sommaren och bli en bättre golfspelare. Det är en fortsättning för alla som vill ta grönt kort under sommaren. Först väljer man nybörjarkursen eller Golflägret/minilägret, och sen fortsätter man med sommarträningen för att fortsätta att utvecklas i golfen, och sen ta det gröna kortet så fort man kan. Men som sagt så är sommarträningen till för alla.

För mer frågor om vår verksamhet, kontakta Durra på durra.golf@gmail.com

Länk till anmälan.
Anmälan öppen från och med 2017-04-18

Avgifter: 2017

Vi uppmuntrar alla att bli medlemmar. Så fyll i anmälan med att ni vill bli medlem.

I alla träningar och läger ingår en tröja med klubbtryck, ej i nybörjarkursen.

Vårträning.
Junior 9-21 år. Pris 300:- för endast vårträningen.

Höstträningen
Junior 9-21 år. Pris 300:- för endast Höstträningen.

Nybörjarkurs.
– junior 9-12 år 1500:– inkl. medlemskap. Lunch ingår i priset.
– junior 13-17 år 2300:- inkl. medlemskap. Lunch ingår i priset.
– Junior 18-21 år går vanlig vuxenkurs. Se hemsida för mer info.

Träningsavgift: 9-21 år.

  • Sommarträning Medlem (juni -aug) 800 kr. (Ej medlem 1000 kr)
  • Hela säsongen, vår o höst med sommarträning, Medlem maj-sept: 1100 kr.  (Ej medlem 1400 kr)
  • Hela säsongen (maj – Sept) Medlem inkl miniläger 3 dagar 1700 kr. (Ej medlem 2300 kr)

Miniläger/Golfläger: 9-17 år.

  • Endast Miniläger/Golfläger Medlem: 800 kr. (Ej medlem 1000 kr)

Golfkul (6-8 år)

  • 800 kr och medlemskap ingår.

Golfkul träning 1 g/v under sommaren: (6-8 år)

  • 600 kr för medlem
  • 800 kr för ej medlem

Betalning sker direkt vid anmälan till Plusgiro: 125751-8
När betalningen är inne så är anmälan fullbordad.

Märk er betalning noga med aktiviteter och vem det gäller.

Mer info om Sundsvalls Golfklubb och om hur man blir medlem, finns på Sundsvalls Golfklubbs hemsida.
Välkomna ska ni vara alla som vill bli golfare tillsammans med oss.

Gruppbild till ST

 

 

 

Gruppbild-till-ST