Nyhet för skidskolan 2013

All info om Sundsvalls Slalomklubbs Skidskola finns nu mera på Sundsvalls Slalomklubbs hemsida
www.sslk.y.se

Välkomna till 2013 års skidskola

Mvh
Durra

Nyhet 2011-10-10

Välkommen till Skidskolan vintern 2012.

Vi har precis börjat prata om hur vi ska bedriva skidskolan i vinter. Sundsvalls Slalomklubb vill fortsätta att driva en bra skidskola för barn i åldrarna ca  5-11 år. Men exakt hur det kommer att gå till denna säsong i Sundsvalls Slalombacke återkommer vi om så fort vi vet. Men SSLK siktar på att ha en minst lika bra Skidskola som ifjol. Alla är välkomna.

Frågor och svar kan besvaras på denna mailadress.
skidskolan@durra.se

Håll utkik här på Durra.se och sslk.y.se under hösten för mer info.

Mvh
Durra och SSLK

Nyhet 2011-01-17

Nu är vi igång med skidskolan. Alla grupper kommer att publiceras på hemsidan Durra.se under fliken Skidskolan och Gruppindelning. Men än så länge är det bara 2 grupper som är klara och utlagda. Vi lägger ut resten av grupperna så fort vi hinner. Lördag o Söndag eftermiddag kommer nu dirket i veckan. Men de grupperna för vecka 6-8 kommer nog vecka 5 då vi fått klart alla anmälningar. För er som har frågor och funderingar angående skidutrustning, ber vi ta kontakt med Team Sportia där jag tror att klubben har 15% rabbat på nästan allt i butiken. Visa upp kvittot på att ni betalt skidskoleavgiften så får ni klubbens rabbat.

Men alla skidskoleanmälda familjer ska få ett specialerbjudande av Sundsvalls Slalombacke.
Ni ska få köpa säsongskort till mycket specielt Skidskolepris.

Alternativ 1 är lika med. 1 vuxen 700:- utan att behöva bli medlem.

Alternativ 2 är lika med.2 vuxna 1200:- utan att behöva bli medlem.

Alternativ 3 är lika med. Alla i familjen får säsongskort för 1000:- men måste då skaffa familjemedlemskap i klubben för 550:-. totalt blir det 1550:- för hela familjen. Och då får alla i familjen säsongskort i Sundsvalls Slalombacke.

Ordinarie priser hittar ni på Sundsvallsslalombacke.se
Korten skaffar ni i liftstugan på vanliga öppettider. Vi på skidskolan ser gärna att ni skaffar detta eftersom ni då kan träna och åka så mycket ni vill själva.
Erbjudandet gäller bara under veckorna 3-5.
Lycka till med skidskolan och hoppas ni får en trevlig skidskoleperiod.

Mvh
Durra och Niklas Westman.

Anmälan till Skidskolan sker onsdagen den 15 december kl 18:00 – 20:00 i klubbhuset i serveringen.

Sundsalls Slalomklubb kör skidskola även år 2011. 14 ledare har anmält sig till att vara ledare för detta.

Durra kommer att vara ansvarig för Skidskolan denna vinter 2011 och sköter då oxå kontakten med alla föräldrar.

Ni kan nå oss på mail adress: (skidskolan@durra.se) Durra svarar  där på frågor angående just skidskolan.

Anmälningar för skidskolan kommer att ske i slalombacken i Serveringen nu under december månad. Info kommer på annons under slutet av november eller i början på december. Vi kommer även att annonsera här på Durra.se om när skidskolan drar igång och när man kan anmäla sig.

Det kommer att finnas 144 platser för alla barn att anmäla sig till skidskolan. Första omgången skidskola börjar vecka 3 och slutar vecka 5 efter 6 st träningar och en avslutning på fredagen samma vecka. Andra omgången skidskola börjar vecka 6 och slutar vecka 8 på samma sätt som första omgången.

Skidskolan kommer att försöka få till grupper efter barnens kunskap. Eventuellt så kommer det kunna bli flyttningar u grupperna efter första omgången om vi ser att några barn hamnat i fel grupp.

Alla barn ska sedan få diplom på avslutningen, där det oxå kommer bli fika med grillning och annat skoj.

Hoppas nu alla har egen utrusting oxå innan skidskolan börjar. Annars kommer det även här att komma info om hur man införskaffar detta.

Lycka till med eran vintersäsong och hoppas ni alla tycker utförsåkning är kul, för då kanske ni vill fortsätta i Sundsvalls Slalomklubb med träning och tävling.

Mvh

Durra